Våra tjänster

Er IT-Avdelning/Helpdesk

Vi agerar som er IT-avdelning och förhandlar med underleverantörer som matchar ert företags krav på funktion.

Supportavtal

Vi ger er ett skräddarsytt avtal som är baserat på just ert företags behov. Den IT-hjälp ni behöver skall vara smidig, enkel och anpassad!

Snabb och effektiv hjälp

Vi kommer alltid arbeta med att automatisera och uppgradera er IT-miljö till det modernaste som finns. Med remote/fjärrstyrninghjälp så kommer vi alltid kunna nå era klienter/servrar vilket resulterar till enkel och snabb hjälp.

Nätverkslösningar

Vi har mångårigt erfarna experter inom nätverk, brandvägg och infrastruktur som löser era vardagliga nätverksproblem på kontoret. Allt som har med installation, konfiguration och förbättring av redan existerande nätverk att göra.

Microsoft 365

Vi hjälper er att förflytta er nuvarande mail till en ny stabil och bra lösning i molnet. Vi hjälper er att administrera infrastrukturen i molnlösningen.

Serverlösning

Datakraft-IT hjälper er att underhålla nuvarande server samt att implementera nya servrar. Vi kan även erbjuda en komplett molnlösning gällande server.

Backup

Lokal backup eller molnbackup? Ni väljer själva, vi har båda delarna. Få en säker backup med disasterrecovery för dina servrar/klienter och filer så ni kan känna er säkra.

Cloud Infrastruktur

Är ni i behov av en serverinfrastruktur fast ni vill inte ha hårdvara på plats? Vi hjälper er att komma igång med smidig användarhantering, fillagring och mail genom molnet.

Säkerhet

När det kommer till säkerhet för er data och för er trygghet så kan ni vända er till oss. Vi har allt från nätverkssäkerhets-lösningar till klient-säkerhetslösningar. Kontakta oss för mer information!

Snabba, kompetenta och mycket tillmötesgående i alla situationer. Rekommenderar verkligen detta.

Vi har valt Datakraft-IT för den snabba och bra supporten samt deras omfattande erfarenhet av IT-säkerhet.

Bästa supporten!